Cheaters.nl

90%

Cheaters.nl is een online datingsite die zich richt op mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje en die wel eens willen vreemdgaan. De website profileert zich als een waar vrouwen die graag eens wat anders willen, op zoek zijn naar een seksdate. De vrouwen op deze site hebben allemaal een relatie, maar vinden daarin niet de seksuele behoeften die ze hebben. Daarom zijn ze op zoek naar jou.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

Cheaters.nl
Algemeen
Profielen
Succes
Cheaters.nl scoort een 90%
Klantenbeoordeling:

Gratis aanmelden bij Cheaters.nl

Aanmelden bij Cheaters.nl is gratis. Je vult simpelweg je gegevens in, zoals je geboortedatum en waar je naar op zoek bent, en je geeft een gebruikersnaam en wachtwoord op. Daarna kun je vrijwel direct accounts van andere gebruikers gaan bekijken. Hoewel Cheaters.nl op het eerste gezicht een site lijkt waar je vooral vrouwen kunt ontmoeten, zijn er ook genoeg mannen lid die een keer stiekem willen vreemdgaan.

na het aanmelden is dit je profieloverzicht

>> Meld je gratis aan bij Cheaters.nl

Als je eenmaal lid bent geworden, kun je eerst eens even rond gaan kijken of deze vorm van online dating echt iets voor je is. De meeste mensen die hier een account hebben, zijn namelijk op zoek naar vlug contact en willen zo snel mogelijk afspreken. Wil jij ook zo snel mogelijk een seksdate via Cheaters.nl, dan kun je een oproepje plaatsen. Ook dit is gratis.

Kosten – Wat betaal ik voor Cheaters.nl?

Als je contact wilt leggen met een andere gebruiker, of iemand reageert op jouw oproepje, dan moet je gaan betalen om het contact voort te kunnen zetten. Hiervoor heb je credits nodig en één bericht kost één credit.

Je kunt de credits aanschaffen in bundels. Hoe groter de bundel, hoe goedkoper de credits per stuk worden. Ben je dus van plan om veel berichtjes te sturen, dan is het verstandiger en goedkoper om een grote bundel te kopen. De duurste bundel is die van 10 credits, dan betaal je 10 euro en dus 1 euro per credit. In de grootste bundel van 300 credits is de prijs per credit slechts 0,66 cent per stuk.
Het aanschaffen van credits kan zowel online als telefonisch. Als je via internetbankieren je aankoop doet, dan gebeurt dat helemaal anoniem en niemand zal op je afschrift zien waar de aankoop voor was.

profielpagina individueel van cheaters

>> Meld je gratis aan bij Cheaters.nl

Nepprofielen en je foto op de homepage

Het kan zijn dat je profiel op de homepage terecht komt. In dat geval is je foto altijd geblurd, zodat niemand je direct zal herkennen. Als je ervoor kiest om pikante foto’s te gebruiken, wees dan voorzichtig met het in beeld brengen van je gezicht. Er zijn voor het overgrote deel echte profielen op Cheaters.nl, maar er zitten ook zogenoemde entertainment-profielen bij. Met deze gebruikers kun je alleen chatten en niet afspreken. Het wordt overigens wel op prijs gesteld als je jouw ervaring met de rest deelt. Dus heb je hier geile contacten opgedaan en een leuke seksafspraak kunnen regelen? Laat het dan hieronder achter!

Bezoek Cheaters.nl

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Mooi ontwerp
 • Ook voor smartphone
 • Gratis proberen

Minpunten

 • Fictieve profielen aanwezig
Jan Peeterse

aug 12, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde sexdating sites

 1. Cheatnow

  Cheatnow

  (10 x beoordeeld)

  Super makkelijk in gebruik en een uiterst fijne...
  Lees meer...

 2. SecondLove

  SecondLove

  (16 x beoordeeld)

  Vreemdgaan zonder dat iemand erachter komt? Secondlove is...
  Lees meer...

 3. Seksbuddy

  Seksbuddy

  (85 x beoordeeld)

  Heb je jarenlang geen sex gehad, of wil...
  Lees meer...

Reacties - Cheaters.nl – Lekker Vreemdgaan

Geen reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.