Lexa voor Gays

90%

Sinds een tijdje heeft Lexa ook een speciale gay community gemaakt voor de online gaydating. Er is een ontzettend grote vraag naar online gaydating en Lexa heeft hier heel mooi op ingespeeld en een hele nette overzichtelijke gaydating site neergezet. Ben je dus op zoek naar leuke mannen online? Inschrijven is gratis bij Lexa, zo kun je eerst even goed kijken of de dating site wel goed bij je past en beslist om verder te gaan.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

lexa versie speciaal voor homoseksuele mannen
Algemeen
Gebruik website
Profielen
Lexa voor Gays scoort een 90%
Klantenbeoordeling:

Lexa profiel

Een profiel aanmaken is bij Lexa helemaal gratis. Direct worden er automatische suggestie matches gemaakt voor jou op basis van jouw persoonlijkheidstest. Dit alles houdt in gratis foto’s bekijken, gratis flirtjes versturen etc. Het is alleen wel aangeraden om een volledig lidmaatschap af te sluiten als je van plan bent heel veel te gaan daten. Zo kun je alles onbeperkt doen en heb je toegang tot exclusieve mogelijkheden.

Tip!: Uit onderzoek blijkt dat een mooi profiel met goeie foto’s en een goeie profielomschrijving 30% meer benaderd worden dan profielen met ontbrekende afbeeldingen/omschrijvingen en contactgegevens. Zorg er dus voor dat je profiel tip-top in orde is!

Succes ervaringen Lexa

Dagelijks zijn er nieuwe succes ervaringen te lezen op het internet van mensen die hun liefde gevonden hebben via Lexa. Absoluut een aanrader om deze te lezen, zitten leuke grappige en romantische verhalen tussen die het succes van het online daten toch maar weer bevestigt!

Gratis inschrijven

Je kunt je gewoon gratis inschrijven bij Lexa en een gratis profiel aanmaken. Bekijk foto’s gratis, stuur wat standaard berichtjes gratis. Bevalt het je niet? Dan is het uitschrijven net zo snel weer gedaan.

Om het onderste uit de kan te halen is het aangeraden om een volledig lidmaatschap aan te schaffen bij Lexa. In vergelijking met andere gaydating sites is Lexa erg voordelig. De desbetreffende kosten zijn hieronder terug te vinden:

1 maand full membership € 24,95
3 maanden full membership € 38,85
6 maanden full membership € 59,70

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Pluspunten

 • Relatief goedkoop
 • Matches

Minpunten

 • Dashboard lay out
Jan Peeterse

mrt 17, 2013

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde gay dating

 1. Gaydatespot

  Online sexdating voor homo's begint op GayDateSpot. Maandelijks...
  Lees meer...

 2. Bullchat

  Bullchat

  (13 x beoordeeld)

  Bullchat is een zeer populaire en compleet gratis(!)...
  Lees meer...

 3. VrouwVrouw

  VrouwVrouw

  De gaydating website werd speciaal opgericht voor vrouwen...
  Lees meer...

Reacties - Lexa voor Gays | Ervaringen en Informatie over online Gaydating

7 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.