Date Tips

De beste dating tips te weten komen? Hoe kun jij die leuke vrouw versieren? Of ben je een vrouw en al tijden bezig om die leuke man voor jou te winnen. Het is allemaal geen ‘rocket science' maar kleine subtiele hints die je kunt verwerken om het hele proces makkelijker te maken. Het is vaak het communiceren waarbij het fout gaat. Onzekerheid is naar onderzoek de grootste afknapper. Lees de artikelen van deze pagina om te zien hoe jij jouzelf kunt verbeteren in het versieren en daten!

 1. hoe regel je een tweede date en wanneer doe je dit

  Het voorstellen van een tweede date, hoe doe je dat?

  Het voorstellen van een tweede date, hoe doe je dat? Je hebt een leuke date gevonden via Tinder en na lange zenuwen had je…

  Lees meer...
 2. wat is een blauwtje oplopen

  Blauwtje Oplopen – Wat Is Het?

  Blauwtje Oplopen – Niet Zo Erg! Je hart gaat sneller kloppen, je wordt verlegen en slapen lukt nauwelijks nog. Het is overduidelijk: je bent…

  Lees meer...
 3. slimme manieren om vrouwen te versieren op whatsapp

  Vrouwen versieren op Whatsapp – 5 essentiële whatsapp chat tactieken voor mannen

  Vrouwen versieren op Whatsapp: 5 essentiële whatsapp chat tactieken voor mannen We leven in een digitaal tijdperk en dat is een evolutie die zo…

  Lees meer...
 4. de beste gratis dating apps van dit moment

  Wat is de beste gratis dating app?

  Opzoek naar een dating app die gratis is? Wij hebben een overzicht gemaakt van de 3 beste gratis dating apps. Benieuwd welke dit zijn? Check dan deze top 3! We zijn ook erg benieuwd naar jouw eventuele ervaring met deze dating apps.

  Lees meer...
 5. wil je weten hoe je het beste een gesprek kan starten, een goeie openingszin is cruciaal

  Chatten met vreemden? Leuk! Maar hoe begin je het gesprek?

  Een openingszin is ontzettend belangrijk als je een goed gesprek wilt starten. Wil jij weten hoe je de ander direct geïnteresseerd kan krijgen? Met name bij digitaal contact zoals chatten is een goeie opening essentieel! Lees hier hoe jij makkelijk een leuk gesprek kan starten!

  Lees meer...
 6. iemand vertellen dat je verliefd bent is heel moeiljk

  Hoe vertel ik iemand dat ik verliefd ben?

  Hoe vertel ik iemand dat ik verliefd ben? Ben je verliefd aan het worden op iemand waarmee je geregeld eens afspreekt of vraag je…

  Lees meer...
 7. man en vrouw die hard to get spelen op de bank

  Hoe speel je hard to get en wanneer?

  Heb jij een oogje op iemand maar speelt hij of zij ‘Hard to get’? Of misschien doe je zelf wel hard to get om iemand te versieren. Het maakt niet uit, waar het om gaat is dat het op het juiste moment moet worden toegepast. Lees in dit artikel alles over deze houding en hoe je dit het beste kunt toepassen!

  Lees meer...
 8. 10 slechtste openingszinnen die je niet moet gebruiken

  Dit zijn de 10 slechtste openingszinnen

  Weet jij niet zo goed hoe je een gesprek moet beginnen met een leuke man of vrouw? Er zijn openingszinnen die je wel kunt gebruiken maar ook zinnen die absoluut not done zijn! Vermijd deze 10 slechtste openingszinnen als je niet afgewezen wilt worden.

  Lees meer...
 9. romantische vakantiebestemmingen voor in 2017

  Romantisch weekendje weg in 2017!

  Van plan om dit najaar een uitstapje te maken met jouw geliefde? Check dit artikel voor romantische vakantiebestemmingen die jouw trip compleet kan maken. Ontbreekt er een essentiële bestemming volgens jou? Neem gerust contact op of laat een reactie achter. Wie weet nemen we jouw tip op in het artikel!

  Lees meer...
 10. tips voor romantische films op een date

  Met deze romantische films zet je de toon van jouw date!

  Een romantische film avond gepland als date maar weet je niet welke film je moet kiezen? Wij hebben 3 ultieme film tips van 2017 op een rij gezet waarmee jij de romantische toon van een date kunt zetten. Bekijk de leuke films hier en links naar de nodige trailers!

  Lees meer...
Page 1>Last