dating in enschede voor handige tips en informatie

Dating in Enschede

Wanneer je in Twente wilt daten, moet je zeker naar Enschede gaan. Deze stad bruist van de cultuur en het leven. Er komen regelmatig veel Duitse toeristen naartoe om te shoppen en dat is niet voor niets. Het centrum is namelijk compact, gezellig en bevat allerlei leuke winkels. Om de stad heen zijn veel groene natuurgebieden te vinden die perfect zijn voor dating en andere leuke bezigheden. Hoewel de stad oorspronkelijk bekend stond om de textiel, gaan de mensen er nu vooral heen voor het moderne en levendige centrum. Benieuwd naar wat je er allemaal kunt doen? Lees dan hier verder.

Laat je meeslepen door Enschede

Houd je van actie en avontuur? Dan ben je hier op de juiste plaats. Zo kun je bijvoorbeeld samen meedoen aan de spannende Escape Mission waarin je moet ontsnappen uit een onderwaterstation door allerlei puzzels en dergelijke op te lossen. Je kunt ook genieten van het gezellige GlowGolf of gaan schaatsen in IJsbaan Twente en er een actieve dag van maken. Wanneer je liever iets cultureels doet, dan is een bezoekje aan het leuke museum de TwentseWelle ideaal geschikt. Of neem een kijkje bij het Roombeek Cultuurpark of het Rijksmuseum Twenthe. Wanneer je graag een wandeling door de prachtige natuur wilt maken moet je ook echt even langs het Koetshuis Hof Espelo gaan. Ze hebben wel beperkte openingstijden, dus check het van tevoren even. En voor een ultieme rust en ontspanningsdate kun je het beste naar Spa & Health Centre Resort Bad Boekelo gaan. Het is duidelijk, je hoeft je in deze stad niet te vervelen.

Handig om te weten

Voor dating in Enschede zijn er een paar dingen die handig zijn om te weten.
– Je kunt het centrum gemakkelijk bereiken met de auto en deze voor niet al te hoge tarieven parkeren in een van de parkeergarages. In de stad zelf is alles gemakkelijk te belopen, maar als je zere voeten hebt kun je ook gewoon even de bus instappen.
– Er zijn veel kroegen te vinden in het centrum, vooral rond de Grote Markt. Dit komt onder andere omdat er veel studenten in de stad te vinden zijn. Als je van gezelligheid houdt, is de donderdagavond een goed moment om op stap te gaan.
– Iedere donderdagavond is het koopavond, dus zeer geschikt om te combineren met een gezellig diner en een avondje stappen in de stad.