dating tips en informatie in den haag

Dating in Den Haag

Den Haag staat uiteraard bekend om de geschiedenis, cultuur en politiek. Het is daarmee een mooie stad om op date te gaan voor iedereen die daarvan houdt. Er is echter ook genoeg te beleven voor degenen die echt van de zee kunnen genieten. Wat is er nu romantischer dan zonsondergang aan zee met een diner voor twee? Lees hier verder over alle bijzondere attracties en bezienswaardigheden in Den Haag en maak er een top date van.

In Den Haag beleef je het

Een super leuke date is natuurlijk een bezoekje aan het bekende Madurodam. Je kunt hier heel Nederland in het klein bekijken en je laten verbazen door het vakmanschap van de makers. Voor een wat politieker gericht uitje, kun je het Vredespaleis in waar je alles kunt leren over hoe we tot onze huidige samenleving zijn gekomen. Of neem een rondleiding door het >Binnenhof, het politieke centrum van Nederland. Wil je liever van de zee genieten? Reserveer dan een plekje op de Pier en zorg voor een romantisch diner voor twee. Je kunt er ook heerlijk op het strand wandelen en genieten van elkaars aanwezigheid. Kunst en cultuurliefhebbers mogen het Museum Beelden aan Zee zeker niet aan zich voorbij laten gaan. Deze bijzondere expositie laat moderne beeldhouwkunst zien terwijl je langs de zee wandelt. Neem ook een kijkje bij de Japanse Tuin voor een prachtig natuurkunstwerk en dompel je onder in de rust en de weelde.

Houd rekening met…

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden wanneer je de date in Den Haag aan het plannen bent. De belangrijkste staan hier voor je op een rij:

– Den Haag is een leuke stad om in uit te gaan. Er is een bruisend nachtleven en zeker wanneer je van de strand feestjes houdt kun je hier goed terecht. Er zijn ook regelmatig festivals te vinden waar je heel goed samen heen kunt gaan.
– Huur een fiets. Je kunt in Den Haag gemakkelijk overal komen met de auto of het openbaar vervoer, maar een fiets brengt iets speciaals met zich mee. Je kunt hiermee echt genieten van de omgeving, overal snel komen en het geeft een gevoel van avontuur.
– Er bestaan mobiele apps waarmee je met één druk op de knop kunt zien wat er in je omgeving te doen is. Handig voor wanneer je wel even wat inspiratie kunt gebruiken.