Sinterklaas dating periode; wat te doen

Daten met Sinterklaas: Hoe pak je dat aan?

Nog eventjes en dan is het weer tijd voor Sinterklaas, het leukste feest voor veel Nederlanders. Het is ook een uitstekend moment om met je internet relatie te gaan daten. De gezelligheid en vrolijke sfeer zal ook overslaan op jullie zelf en een onvergetelijke dag creëren. Zeker wanneer je met iemand contact hebt die dit feest niet kent, is het extra leuk om dit culturele fenomeen samen te beleven. Lees hier verder en laat je inspireren door de activiteiten, cadeau tips en meer.

Leuke dingen om te doen

Sinterklaas vieren is een verhaal apart. Hoewel er veel overeenkomsten zijn, heeft iedereen toch ook weer eigen tradities meegekregen. Wanneer je wilt gaan daten met Sinterklaas, is het slim om iets romantisch te gaan doen. Je kunt met elkaar overleggen welke tradities je wel en niet wilt naleven of je laat je gewoon door je date verassen. Heb je een internet relatie met iemand die Sinterklaas niet kent? Dan is het leuk om diegene al jouw tradities te laten zien en dit samen te beleven. Hoe zou je de dag bijvoorbeeld in kunnen delen? Ga eerst een boswandeling maken door een prachtige omgeving in de buurt. Aangezien het in december koud is, trakteer je elkaar bij thuiskomst op een kop warme chocolademelk met slagroom of lekkere thee. Deel hierna elkaars cadeautjes uit met gedichtjes of surprises. Ga vervolgens lekker uit eten en kies daarbij een restaurant met een Sinterklaas thema of menu, dan maak je het helemaal af. En wie weet wat de avond verder nog brengt?

Surprises en gedichtjes?

Bij Sinterklaas horen natuurlijk lootjes, gedichtjes, surprises, spelletjes en noem maar op. Het is handig om van te voren met elkaar af te spreken welke tradities jullie willen hanteren, zodat je niet de ander in verlegenheid brengt met jouw extravagante surprise. Het is misschien niet zo romantisch, maar ook een budget vaststellen is vaak wel een goed idee. Maak, als je met surprises werkt, iets wat echt bij de ander past en wat romantisch is. Bijvoorbeeld een hart met het cadeautje erin verstopt of een nagemaakt favoriet boek van de ander. Hetzelfde geldt voor gedichtjes. Vind je het moeilijk om te rijmen? Maak dan gebruik van de rijmwoordenboeken die je op internet gratis kunt vinden, dat maakt het net iets gemakkelijker. Maak er hoe dan ook iets van wat echt bij je internet relatie past.

Cadeau tips

Het hangt uiteraard van jullie budget af wat een goed cadeau kan zijn. Ook hier geldt weer: kies iets uit wat echt bij de ander past. Leest hij/zij bijvoorbeeld graag? Koop dan een mooie uitgave van zijn/haar favoriete schrijver. Is muziek de passie van de ander? Koop dan een bijzondere CD die moeilijk te krijgen is. Ook wanneer je date van sport, films, spelletjes en andere leuke bezigheden houdt, kun je hier gemakkelijk een passend cadeau bij vinden. Door iets uit te zoeken waar je moeite voor moet doen, geef je de ander echt iets bijzonder mee.

Jan Peeterse

Nov 12, 2015

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Meest voorkomende redenen van een echtscheiding Vandaag de dag is scheiden...
  Lees meer...

 2. Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat is Lexa Incognito en wat kun je ermee? Lexa is...
  Lees meer...

 3. Tinder Hacken Via Een Telefoonnummer

  Tinder Hacken Via Een Telefoonnummer

  Tinder: hacken via een telefoonnummer Wie gelooft in sprookjes, die gelooft...
  Lees meer...

Reacties - Dating met de Sinterklaas periode; wat te doen?

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*