Waarom een date in Scheveningen gegarandeerd een succes is!

Het strand en zijn pier – Scheveningen

Gelegen in Zuid-Holland is de stad Scheveningen ideaal gelegen aan de zee. Op een zomerse dag zijn de stranden erg aangenaam om te genieten van de zon terwijl je nipt van een lekkere cocktail. Smul van een lekkere tapas in een van de vele beach clubs of verken grotere hoogtes in het reuzenrad dat op de Scheveningse pier staat. Met vijftig meter hoogte krijg je een geweldig uitzicht over de zee, het strand en zelfs de skyline van Den Haag.

Actievere dates in deze omgeving

Zijn jullie beiden sportief aangelegd, dan ben je wellicht eerder op zoek naar een actievere bezigheid om een dag aan te spenderen. De stranden van Scheveningen staan vol clubs die je surflessen kunnen aanbieden. Tijdens de zomermaanden kun je een surfboard huren of zelfs lessen nemen om vervolgens in de Noordzee te duiken en de golven te overwinnen. Ben je niet zo’n waterrat, dan kan je nog altijd kiten op het strand. De echte daredevils kunnen er ook voor kiezen om te gaan bungeejumpen vanaf de pier. Dit kan door de hijskraan die er staat opgesteld en je een sprong vanaf 60 meter laat wagen. De duosprongen die worden aangeboden lenen zich perfect voor jouw date. Mag het ook iets rustiger dan surfen dan kun je nog altijd opteren voor een avondje bowlen. Een klassieker onder het daten.

Theater en musea

Het zeemuseum Muzee is een van de grootste bezienswaardigheden in Scheveningen. Hier kun je alles bekijken wat maar met de zee te maken heeft. Verder leer je er alles over de geschiedenis van het vissersdorp Scheveningen en het kun je er het fascinerende leven onder de zeespiegel bewonderen. Ook bij het Sealife, gelegen aan de boulevard, kun je een kijkje nemen bij de fauna van de zeeën. Je zal er onder andere otters, roggen, pinguïns en piranha’s aantreffen. Voor een romantisch avondje uit kan je een voorstelling meepikken in het Circustheater. Je vindt er grote musicals en cabaretvoorstellingen.

Restaurants, heerlijke vis eten

In Scheveningen vind je (hoe kan het ook anders) de beste visgerechten. Wie even culinair wil genieten vind de beste restaurants aan het strand of in de haven. Geen visliefhebber? Geen probleem, want alle moderne Europese keukens zal je aantreffen in de badstad.

Goede locatie om te winkelen

Geen vrouw die een dag in Scheveningen zal doorbrengen en niet gaat winkelen. De stad biedt immers heel wat mogelijkheden wat dat betreft. Van de toeristische winkeltjes op de boulevard tot het winkelcentrum Palace Promenade. De meeste van deze winkels zijn zeven dagen per week open. Een andere leuke winkelstraat in Scheveningen is de Keizerstraat waar meer dan honderd winkels gelegen zijn.

Jan Peeterse

Nov 12, 2016

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Ik Wil Scheiden - Waar Begin Ik?

  Meest voorkomende redenen van een echtscheiding Vandaag de dag is scheiden...
  Lees meer...

 2. Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat Is 'Lexa Incognito' en wat kun je er mee?

  Wat is Lexa Incognito en wat kun je ermee? Lexa is...
  Lees meer...

 3. Tinder Hacken Via Een Telefoonnummer

  Tinder Hacken Via Een Telefoonnummer

  Tinder: hacken via een telefoonnummer Wie gelooft in sprookjes, die gelooft...
  Lees meer...

Reacties - Waarom een date in Scheveningen gegarandeerd een succes is!

Een commentaar

Laat een reactie achter!

*