acties en kortingen voor dating in februari 2017

Dating acties Februari – Valentijn special

Zoals je gewend bent krijg je van ons iedere maand een update met de meest recente dating acties die momenteel beschikbaar zijn. Dit is echter een speciale maand want op 14 februari is het valentijn! Veel datingsites komen in deze periode met aantrekkelijke dating acties. Hierin kunnen mensen vaak zich gratis aanmelden en gebruik maken van alle functies die een datingsite te bieden heeft. Of lidmaatschappen worden verdubbelt waardoor men in principe de helft betaald. Kortom genoeg reden om een nieuwe datingsite te proberen!

Pepper

Datum actie: 11 tot en met 16 februari
Aanmelden is in elk geval altijd gratis bij Pepper. Echter verdubbelt Pepper tussen 11 en 16 februari alle lidmaatschappen. Sluit jij dus een maand een volledig lidmaatschap af? Dan krijg jij er twee voor dezelfde prijs! Dit geldt voor ieder type abonnement.

Bezoek Pepper

50Plusmatch

Datum actie: 14 en 15 februari
Ook de datingsite voor senioren hanteert een soortgelijke dating actie als Pepper. Sluit jij hier een betaald lidmaatschap af, dan verdubbelt 50plusmatch jouw abonnement. Dubbel zoveel plezier voor een enkele prijs! Het aanmelden is overigens gratis, ook al wil je geen betaald lidmaatschap.

Bekijk 50Plusmatch actie

50Liefde

Datum actie: Tot en met 28 februari
Bij 50liefde pakken ze het anders aan. Hier willen ze dat je echt zonder te betalen alle functies van de datingsite kunt proberen. Voor de senioren die zich hier aanmelden geldt dan ook dat ze naast een gratis profiel ook 3 dagen een volledig gratis lidmaatschap krijgen.

Bekijk 50Liefde actie

Runnersdate

Datum actie: Tot en met 28 februari
Runnersdate heeft 3 leuke valentijn acties! Deze gaan zelfs tot een 6 maanden gratis lidmaatschap. Een zeer gulle actie voor de mensen die opzoek zijn naar een leuke en spontante online datingsite.

Bekijk Runnersdate actie

e-Matching

Datum actie: Tot en met 28 februari
Bij e-Matching is het al bekend dat je een gratis profiel kunt aanmaken en hierbij één gratis contact krijgt. Voor de valentijn vergroten ze het aantal hiervan iets. Meld je gratis aan tot eind februari en ontvang 3 gratis contacten. Met een beetje geluk hoef je helemaal niet te betalen en zit de ware er meteen tussen!

Bekijk e-Matching actie

Uitzoeken van datingsites

Met de maand komen er wel nieuwe datingsites of dating apps online. Het is alleen zo moeilijk om uit te kiezen waar jij je nu precies moet aanmelden. Wat past bij jou en waar ben je het voordeligst mee uit? Wij hebben voor bijna elke noemenswaardige datingsite wel een recensie geschreven. Hierin vind je niet alleen praktische informatie zoals de profielmogelijkheden en de kosten maar ook ervaringen van gebruikers zelf. Zij komen terug op de website om te laten weten hoe zijn de betreffende datingsite hebben ervaren. Bekijk welke datingsite het beste bij jou past. Oja, vergeet niet dat ze zo goed als allemaal gratis te bekijken/proberen zijn!

Jan Peeterse

Feb 7, 2017

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde Artikelen

 1. Datingsite acties & kortingen - November 2016 - Welkedatingsites.nl

  Datingsite acties & kortingen - November 2016 - Welkedatingsites.nl

  Datingsite acties en kortingen November 2016 Inmiddels is het al November...
  Lees meer...

 2. Datingsite acties en kortingen - Oktober 2016 - Welkedatingsites.nl

  Dating acties en kortingen oktober 2016 Sinds kort geven wij iedere...
  Lees meer...

 3. Datingsite acties en kortingen - September 2016 - Welkedatingsites.nl

  Dating acties en kortingen September 2016 Regelmatig komen er leuke en...
  Lees meer...

Reacties - Dating acties februari – Valentijn special!

Geen reacties

Laat een reactie achter!

*