Vijftigplusdating

80%

Vijftigplusdating is een online datingsite die zich specifiek richt op de mensen in de leeftijdsklasse boven de 50 jaar. Dit maakt het voor mensen van boven de 50 vele malen makkelijker om gericht op zoek te gaan naar een potentiële partner. Met een database van honderdduizenden 50+ singles online is de kans groot dat er een serieuze relatie/vriendschap/date voor jou tussen zit en proberen kan nooit kwaad. Wekelijks komen nieuwe succesverhalen op het internet voorbij van mensen die hun liefde gevonden hebben via online daten op vijftigplusdating.

Gratis aanmelden

Aanmeldingen Vandaag

Vijftigplusdating
Algemeen
Gebruik website
Profielen
Vijftigplusdating scoort een 80%
Klantenbeoordeling:

Vijftigplusdating profiel

Met duizenden nieuwe 50+ profielen per week is de kans groot dat er een mogelijke match voor jou tussen zit. Door de rustige en makkelijke lay-out van de website is het makkelijk om een gratis profiel aan te maken met profielfoto’s, persoonlijke omschrijving en korte tags. Echter is het heel belangrijk om een profiel goed in te richten. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat een duidelijke foto en profieltekst meer aandacht krijgt dan het tegenovergestelde.

Een fijne functie is dat men ook kan videochatten. Hierbij hoeft dus niet snel getypt te worden en kun je de andere persoon zien en horen. Daarnaast bestaat meer dan de helft van al het gebruik op het internet uit mobiele gebruikers. Daarom heeft vijftigplusdating ook een goed functionerende website voor smartphones en tablets. Met één profiel heb je toegang tot alle apparaten.

Gratis inschrijven

Het inschrijven bij vijftigplusdating is gratis en heel makkelijk. Door de fijne overzichtelijke lay-out van de website is het inschrijven zo gedaan. De zoektocht naar een potentiële date kan dan beginnen! Ben je niet tevreden? Uitschrijven is zo gedaan.

Gratis proberen

Kosten vijftigplusdating

Wil je meer contact en contactmogelijkheden hebben en meer exclusieve toegang? Hiervoor is een vergoeding vereist. Onderstaand staan de kosten voor een lidmaatschap:

1 jaar voor € 9,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 119,40
6 maanden voor € 14,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 89,70
3 maanden voor € 19,95 per maand, gefactureerd in één betaling van € 59,85
1 maand voor € 29,50 per maand

Ervaringen Vijftigplusdating

Heb jij ervaringen met deze datingsite en wil je deze delen met andere mensen? Onderaan deze pagina kun jij jouw ervaring met vijftigplusdating achterlaten. Ongeacht deze positief of negatief zijn, het gaat erom dat er een transparant beeld wordt gemaakt en duidelijk wordt wat men kan verwachten van deze datingsite voor senioren.

Schrijf je eigen review over deze datingsite!

Beveel jij deze datingsite aan? Waarom wel of waarom niet? Wat is jouw ervaring met deze datingsite, laat een review achter en help andere mensen de beste keuze maken!

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jan Peeterse

dec 9, 2012

Jan Peeterse schrijft voor de redactie van welkedatingsites.nl. Datingsites worden uitgeprobeerd en getest op elk mogelijk criterium. Is de datingsite wel of niet betrouwbaar? Vind ik hier mijn Flirt of mijn Liefde voor het leven?

Gerelateerde algemene datingsites

  1. Parship

    Parship

    (45 x beoordeeld)

    Parship.nl is van oorsprong een datingsite voor hoger...
    Lees meer...

  2. Lexa

    Lexa

    (77 x beoordeeld)

    Al jaren lang de beste datingsite van Nederland....
    Lees meer...

  3. Pepper

    Pepper

    (48 x beoordeeld)

    Snel, interactief en super van de tijd! Pepper...
    Lees meer...

Reacties - Vijftigplusdating Online Dating voor de vijftigplussers

3 Reacties

Laat een reactie achter!

Jouw score

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.